Ποιοί Είμαστε

Είμαστε Ελληνική Εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων, με 10 έτη παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, με καταξιωμένα στελέχη που έχουν πολυετή εμπειρία & εξειδίκευση στην ασφαλιστική τοποθέτηση & διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας & του Εξωτερικού & με άριστους εξειδικευμένους επαγγελματίες συμβούλους & πραγματογνώμονες. Η δραστηριότητα μας εκτείνεται (υπό καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών) στην Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση των πελατών μας

Το Όραμα μας

Το Όραμα μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ασφάλιση των επιχειρηματικών κινδύνων στην ελληνική αγορά, μέσα από το πλαίσιο των αρχών & των αξιών μας, εφαρμόζοντας πρότυπα που συναντάει κανείς σε εξειδικευμένες πρωτοπόρες αγορές.

Οι Αρχές μας

Είναι η Απόδοση & η Ανάπτυξη με γνώμονα την προσπάθεια, την εντιμότητα και ακεραιότητα, αλλά ιδιαίτερα τον σεβασμό & τη διαφάνεια προς τους πελάτες & τους συνεργάτες μας.

Η Εμπειρία μας

Η αποδεδειγμένη κατανόηση και εμπειρία μας σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, μας δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε πολυεθνικές εταιρείες, μεγάλες & μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματικές ομάδες.

Υψηλές Υπηρεσίες

Συνδυάζουμε ότι καλύτερο μπορεί να παρέχει η ΝOBILIS INSURANCE BROKERS, για να προσφέρουμε στους πελάτες τις πιο αποδοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις, αναδεικνύοντας την συνεχή μας δέσμευση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Αφοσίωση στον πελάτη

  • Στην   NOBILIS INSURANCE BROKERS   τηρούμε τις δεσμεύσεις μας !

  • Κοινή αφετηρία μας το πάθος μας να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας & υψηλής αξίας & να αποτελεί η κάθε μας συναλλαγή μια αμοιβαία μοναδική &  συναρπαστική εμπειρία .

  • Όλοι μας στην  NOBILIS INSURANCE BROKERS   εργαζόμαστε για εσάς.

  • Ευθύνη μας είναι η επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην προστασία της επιχείρησης από τις ολοένα αυξανόμενες απειλές .

  • Όλα αρχίζουν ακούγοντας τις μεγαλύτερες προκλήσεις σας & κατανοώντας τις μοναδικές σας ανάγκες.

  • Αυτή είναι η ασυμβίβαστη δέσμευση μας & η βάση της «Δέσμευσης προς τον Πελάτη» όπου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε & τι πρέπει να αναμένετε από εμάς.
  • Η «Δέσμευση προς τον Πελάτη» εδράζεται σε πέντε πυλώνες & σε μια απλή αλλά ισχυρή διαδικασία που παρακολουθεί την πρόοδό της συνεργασίας & διατηρεί τις ομάδες μας συνδεδεμένες ώστε να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες σας και τις προσδοκίες σας.

Η προτεραιότητά μας είναι να καταλάβουμε τι σημαίνει «αξία» για εσάς.

Φροντίδα μας είναι να γνωρίσουμε,  την επιχείρησή σας, τους ανθρώπους σας, να μελετήσουμε & προβλέψουμε τις ανάγκες σας,  να αναπτύξουμε & να εκτελέσουμε κοινούς στόχους για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ως μέλη της επιχειρηματικής σας ομάδας θα συμμετάσχουμε ενεργά σε ανοικτό, αμφίδρομο διάλογο βασισμένο στην ανατροφοδότηση και την εμπιστοσύνη.

Προσφέρουμε υψηλή τεχνογνωσία σε κάθε τομέα που αφορά την διαχείριση του επιχειρηματικού ρίσκου τόσο σε τοπικό όσο & διεθνές επίπεδο.

Δεσμευόμαστε να εμπλακούμε & να αναπτύξουμε τις δεξιότητες μας για να σας προτείνουμε & να σας προσφέρουμε ιδέες & λύσεις , υποστηριζόμενες από ισχυρά δεδομένα & αναλυτικά στοιχεία.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη διαρκή επιμόρφωση &  την συνεχή επένδυση σε δημιουργικές ιδέες.  Παρέχουμε κορυφαίες λύσεις αξιοποιώντας τις δυνατότητες μας για πρόσβαση σε δεδομένα &  αναλύσεις, συνεργαζόμενοι με ικανή ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων εμπειρογνωμόνων, προγραμματιστών ώστε να προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας & να παρέχουμε λύσεις σε συγκεκριμένες ανάγκες & προκλήσεις του πελάτη μας .
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να σας προσφέρουμε ακριβείς, ασφαλείς & αξιόπιστες λύσεις & υπηρεσίες.

Διορατικές, χρήσιμες συμβουλές, συγκριτικές αξιολογήσεις, σχετικές αναλύσεις.

Υποσχόμαστε μια συνεπή επαγγελματική συνεργασία με εσάς &  τους ανθρώπους σας, καθώς ενσταλάζουμε στους δικούς μας συναδέλφους ένα επαγγελματικό πρότυπο αριστείας & την δέσμευση για την ξεχωριστή εξυπηρέτηση & την αξία των πελατών μας .

Πάνω από όλα,  στοχεύουμε & εκτελούμε με Αριστεία.

Υποσχόμαστε μετρήσιμα αποτελέσματα σχετικά με την διαχείριση του  «κινδύνου»  σε συνδυασμό & με τα αποτελέσματα των ανθρώπων που έχουν σημασία για εσάς.

Μέσω μιας συνολικής κατανόησης της λειτουργίας της επιχείρησης σας & του συνολικού κόστους της δαπάνης για την διαχείριση ή την αντιμετώπιση των «κινδύνων» , δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να έχετε υψηλότερες αποδόσεις.

Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για να προσθέσετε διακριτή & μακροπρόθεσμη αξία μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ελάτε στην ομάδα μας

Είμαστε ανοικτοί τόσο σε εκείνους που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους, όσο και σε έμπειρους επαγγελματίες, ώστε να συμμετάσχουν στην ομάδα μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ